5 noiembrie 2023 Vernisajul expoziției „Partea nevăzută a colecției Liana și Dan Nasta: obiecte de cult și laice” (08.11.2023 – 17.03.2024 la Muzeul Colecțiilor de Artă)

Expozitia „Partea nevăzută a colecției Liana și Dan Nasta: obiecte de cult și laice” în perioada 8 noiembrie 2023 – 17 martie 2024 la Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Expoziția este curatoriată de Dr. Liliana Chiriac, șef secție, Dr. Gabriela Vasiliu, conservator și Monica Croitoru-Tonciu, muzeograf, în cadrul secției Muzeul Colecțiilor de Artă. Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 5 noiembrie 2023, ora 18.00, iar cuvântul de deschidere a fost rostit de Directorul General al MNAR dl. Călin Stegerian și de dna Viorica Ursuleanu Parizescu, președinta Societății Colecționarilor de Artă din România, în prezența unui numeros public și a donatorilor, doamna și domnul Elena și Mihai Nasta .
Cu această ocazie se va lansa și volumul „Colecția Liana și Dan Nasta, Donația Elena și Mihai Nasta. Repertoriul colecției”, care cuprinde, în integralitatea sa, ansamblul de obiecte donate de soții Elena și Mihai Nasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *