Comentarii

                                                                                                                                                               


11 comentarii la „Comentarii

 1. Buna ziua,
  sunt in posesia unui tablou de Dan Hatmanu („Voronet”)-dimensiuni aprox 1mX1m. As dori sa stiu care este pretul unui astfel de tablou.
  Multumesc anticipat!

 2. Dacă ştie cineva numele mamei lui Dimitrie Berea îl rog să-mi dea un e-mail , eventual mai multe amănunte , picturi ale mamei sale etc.

 3. buna ziua d-le Parizescu, sunt un colectionar inrait de arta, detin in prezent peste 1000 de picturi, Alexandrescu, Cristea, Ambrozie, Dragan, dar in special Alexandrescu. Si innebunesc pana nu pun mana pe un „Parizescu” si nu stiu cum sa fac. ce ma sfatuiti

 4. Buna ziua ,
  As dori sa procur cartea ” Viata ca o pasiune ” a D-lui Vasile Parizescu dar din pacate nu o mai gasesc . Ma puteti ajuta ? Vreau sa o fac cadou sotiei mele care este o mare admiratoare a D-lui Parizescu .
  Cu stima,
  Popovici George , tel.: 0742754832

 5. Buna ziua ,Sorin Bucataru ma numesc din Brasov si detin doua lucrari(tablouri).

  N.Tonitza Plaja din Mangalia – ulei pe carton 40/30 cm
  i . Tuculescu – ulei pe lemn 50/30.5 cm
  Pentru detalii pot furniza si poze. Cu respect Sorin Bucataru

 6. Detin un tablou datat la 1933 si semnat ‘Kufner’.Imaginea reprezinta 3 trandafiri de culori diferite.Doresc sa cunosc valoarea acestui tablou si daca este cazul sa poate fi expus spre vanzare in cadrul galeriei dumneavoastra.Pot fi contactata si la telefon 0770.754.516 Bucuresti.

 7. Am de vanzare un tablou autentic pictat pe panza de pictorul C. Grogea si este din anul 1980. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati pe mail sau pe numarul de telefon : 0740.785.650

 8. Particular, posesor de tablouri semnate de pictori celebrii, Corneliu Baba, Ioan Sima, Stavru Tarasov, etc. am rugamintea daca se poate sa ma sprijiniti (consiliati) in vederea identificarii unor colectionari care doresc sa intre in posesia acestora.
  Astept vesti deoarece este pacat ca aceste tablouri sa nu fie valorificate din punct de vedere artistic la adevarata lor valoare.
  Va multumesc anticipat, Adrian FLOREA

 9. BUNA ZIUA
  VA TRIMIT UN LINK DESPRE EXPOZITIA LUI OANA GABRIELA BEJINARI PREZENTATA DE MIHAI PANZARU PIM CARE LA VARSTA DE 14 ANI SE AFLA LA CEA DE-A ZECEA EXPOZITIE PERSONALA DIN CARE UNA IN :UCRAINA SI UNA IN FRANTA FIIND DEASEMENEA CASTIGATOAREA UNUI PREMIU EUROPEAN DE POSTERE.
  http://portal.radioiasi.ro/foto-galopul-culorilor-la-galeriile-de-arta-din-radauti-a66062.html
  SPERAND CA V-AM ATRAS ATENTIA VA DORESC CELE BUNE
  CU STIMA FLORIN BEJINARI
  P.S LUCREAZA SI IN ULEI TEHNICA CUTIT! NR TEL. 0742136638 SAU EMAIL bizantus@yahoo.com

 10. Am acasa un tablou pictat de Rodica Maniu si as dori sa il vand….pretul acestui tablou a fost estimat la 2000 EUR

 11. Stimate, Domnule Parizescu
  Ma numesc Leonte Cecilia, sunt din Suceava, si detin o mica colectie de tablouri si portelan. In parte monstenita, in parte cumparand din timp, fiind o pasionata a artei. Monstenirea este de la un cunoscut local numismat Colbert Victor-Valeriu. In urma aparitie cartilor dumneavoastra, pe care le-am citit cu mult interes si placere, gasindu-le pasionate si interesate, in descrierea colectiilor expuse. Fiind o autoritate in arta romaneasca m-am decis sa va scriu, avand interesul de a expertiza un tablou, Domnul Colbert, avand banuiala de a fi un Stefan Luchian, tablou pe care la achizitionat din Botosani. IVa trimit un email cu fotografia tabloului, numarul meu cu care ma puteti contacta, in cazul in care veti dori sa expertizati tabloul. Mobil: 0745914816 Va multumesc, si cu tot respectul Leonte Cecilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *